EDLP – 10%
100% természetes eredetű összetevők a keksz tésztájában
Győri Édes – Hagyomány és minőség 1900 óta
A Győri Édes az első keksz Magyarországon, amelynek tésztája 100%-ban természetes eredetű összetevők felhasználásával készül, úgy mint a gabona, a méz, a természetes szódabikarbóna és ízesítés. Receptúrája nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, így gondtalanul élvezheti a megszokott édes ízeket.
Harmony Program
Minőségi búza a minőségi kekszekhez
1. Gondosan válogatott búzaszemek
– Mert a megfelelő liszthez a búzaszemek optimális elegye szükséges, hogy kekszeink is megfelelő minőségben készülhessenek el.
2. Gyáraink közelében
– Kekszeink előállításához szükséges búzát mindig a lehető legközelebbi, Harmony Programban résztvevő gazdálkodok termőföldjéről szerezzük.
3. Fenntarthatóbb gazdálkodási gyakorlatokkal
– Részt veszünk a talaj, a levegő és a víz minőségének megőrzésében, és támogatjuk a biodiverzitást.
4. Kéz a kézben termelőinkkel
– Közösen fejlesztjük programunkat, hogy folyamatosan csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat.
 
Kakaós bevonómasszával (23%) talpán mártott, omlós, mézes keksz.
1 adag = 30 g. A csomagolás 5 adagot tartalmaz