Kalumba White Dry Gin
MADAGASZKÁRI VAD FŰSZEREKKEL, KUBEBABORSSAL ÉS CITROMNÁDDAL
Rendkívül tiszta dry gin, friss, citrusos karakterrel.
A Kalumba White karakterét a kubebabors és a rendkívül népszerű koktélalap, a citromnád kettőse alapozza meg.
Az alapízeket többek között a citromhéj, a narancshéj, a grapefruithéj, a curaç aohéj, a citrus-mirtusz, a rózsabors és a koriander egészíti ki. Természetesen nem hiányozhat belőle a termék névadója, a kalumbagyökér sem.
Nemcsak összetételében és ízvilágában különbözik a Kalumba Spicedtól, de a gyártási eljárásban is. A Kalumba Spicedban a gyógy- és fűszernövények párlata és kivonata adja a gin egyediségét, míg a White esetében a fűszerek párlatként kerülnek felhasználásra.
Fogyasztását klasszikus gin tonikként ajánljuk, néhány szem kubebabors hozzáadásával, mely az italban kiázva még jobban kiemeli annak citrusos jellegét.
Fűszerei: kalumbagyökér, kubebabors, citromnád, borókabogyó, citromfű, citrusmirtusz, narancshéj, grapefruit héj, citrom héj, nemes babér, rózsabors, koriander, szerencsendió, szerencsendió-virág, csillagánizs, kurkuma, szegfűszeg, fahéjlevél, rózsabors, gyömbér, lime-héj, kardamom