Őrizve a hagyományokat, a Kalumba Madagascar ginek a Zwack Kecskeméti Pálinka Manufaktúrában készülnek. Az újonnan bemutatott gyümölcsös változatok elkészítésére kis tételekben, tradicionális rézezüstökben kerül sor. A vadonatúj trópusi ginek könnyen felismerhetőek, megjelenésüket tekintve igazodnak a korábbi Kalumba Madagascar termékcsaládhoz, címkéjük színvilága pedig megegyezik a névadó gyümölcs színeivel.
A Kalumba Madagascar Mango Gin és Kalumba Madagascar Blood Orange Gin fogyasztását jéghidegen behűtve, önmagában vagy gintonik formájában ajánlják.
- Kalumba Madagascar Mango Tonic: 4 cl Kalumba Mango, tonic a feltöltéshez, mangó vagy egyéb citrusféle, jég
- Kalumba Madagascar Blood Orange Tonic: 4 cl Kalumba, tonic a feltöltéshez, narancs/vérnarancs vagy egyéb citrusféle, jég.